Clases particulares - Susan G. id: 29163

Susan G.

15 €/h
15 €/h

Sóc professora d'anglès i amb més de 20 anys d'experiència dono classes particulars per tots els nivells d'anglès, des de "beginner" fins "advanced"

Susan G.

Sóc professora d'anglès i amb més de 20 anys d'experiència dono classes particulars per tots els nivells d'anglès, des de "beginner" fins "advanced"

Asignaturas

Inglés

Niveles de la enseñanza

Level А1-А2 (Beginner, primary, basic)
Level B1-B2 (Intermediate)
Level C1-C2 (Advanced)
Intermedio
Básico
Avanzado

Localidad

Salidas a:
No
En localidad del profesor:
Terrassa, Terrassa
Online:

Sobre mi:

No t’ho perdis! Aprofita la oportunitat de gaudir les teves classes per NOMÉS 15 €/60 min des de casa teva o presencialment. Pagament còmode en EFECTIU (en cas presencial), BIZUM O TRANSFERÈNCIA (online).
L’any passat va canviar el món sencer com a conseqüència de la pandèmia del coronavirus. Malauradament aquesta situació encara està afecta la nostra vida quotidiana. Però també va ser una oportunitat única que ens va permetre aprendre teletreballar o assistir a classes online, connectar-nos amb el món a través de videoconferències i utilitzar recursos educatius oberts com cursos per Internet.
Si vols fer negocis a l’estranger sense limitacions o ser el/la millor de la classe, l’anglès és la teva clau màgica.
NO HO PENSIS MÉS, TU TRIES ON VOLS APRENDRE ANGLÈS!
Em dic Susanna i sóc professora d’anglès i amb 25 anys d’experiència. Ofereixo classes particulars per a tots els nivells, des dels principiants fins als avançats i també faig classes preparatòries per a exàmens d’idiomes oficials (First Cert. & Advanced Cert.).
Les classes particulars garanteixen un major nivell de participació que és molt estimulant per l’alumne i, per tant, es pot veure avanços reals. També faig classes de converses.
Millora la teva gramàtica, vocabulari i pronunciació parlant sobre temes que t'interessen (noticies, llibres, excursions/viatges, economia, cultura, etc.).
Sigui quin sigui el teu objectiu, nivell i disponibilitat, podem trobar una solució. No hi ha límits, ofereixo classes a través de videoconferència (Zoom, Teams, Skype) o presencialment amb totes les mesures de seguretat (distància de 2 metros, àrea ventilada, desinfectant i sense papers).
El preu de les classes és 15€/ 1 hora
Si estàs interessat poses en contacte amb mi.
Susanna

Educación:
Hongria, Practica en Londres, , 1985
Edad:
46-55
Experiencia:
más de 20 años

Horario del profesor

Estas son las horas en que el tutor tiene la oportunidad de trabajar con nuevos estudiantes. La información sobre las horas disponibles en condiciones reales puede cambiar cada hora. Por lo tanto, la hora exacta debe ser acordada con el profesor

Perfiles similares

Sandra C. id: 33567

Sandra C.

Clases online a domicilio o en mi casa. Muchas ganas de trabajar y que los alumnos aprendan rapido

17€/h
Nerea A. id: 13069

Nerea A.

Profesora particular de inglés hasta cuarto de la ESO y de todas las asignaturas en nivel de primaria hasta segundo de la ESO

17€/h
Maria P. id: 28451

Maria P.

Estudiante doble titulación ingeniería química y ingeniería textil UPC. Titulos de ingles FCE y CAE.

15€/h

Perfiles vistos

Valeria V.

Licenciada en Composición Musical te enseña a escribir MÚSICA PARA ORQUESTA SINFÓNICA - Composición y Orquestación - Todos los niveles. Estoy aquí para enseñarte a dominar las herramientas para componer música para orquesta sinfónica, arreglos orquestales, composición académica, para medios audiovisuales y composición de canciones. valeriapelka

28 €/h

Todos los perfiles