Classes particulars de català per professor professional titulat

11.07.2023

Jordi M.

Asignatura

Catalán

Campo de formación

PAU (Examen de selectividad)

Precio

12 €/h

Lugar de clases

En la localidad del tutor, En la localidad del estudiante, En línea

Ciudad

Barcelona

Graduat en llengua i literatura espanyola a la facultat de filologia i comunicació (Universitat de Barcelona). Actualment m'estic preparant per opositar com a professor de llengua, ja que la meva vocació és ser mestre. Vaig estar anys donant classes particulars, classes en acadèmia i actualment, a instituts (interí) de secundària i batxillerat.

Sóc una persona seriosa, puntual, treballadora i amb un bon domini del tracte i la paciència respecte als alumnes. A banda de les sessions de repàs que es facin presencialment, envío cada setmana exercicis i teoria per correu electrònic, com a complement perquè els alumnes progressin un esglaó més, doncs no només es tracta d'aprovar i ja està, sinó que han de sortir amb la capacitat d'haver après de veritat i amb una preparació mínima per tal que estiguin preparats en el seu futur pròxim

Sóc exigent amb mi mateix, de la mateixa manera que ho sóc amb els estudiants, sempre respectant i adequant-me al nivell, ritme i temps. Malgrat que tracto de ser pragmàtic amb ells, soc d'aquells profes que els hi agrada ''currar'', apretar i que mantinguin la constància. Sempre es pot donar més de si i és el que necessiten, ja que cada vegada domina més la llei del mínim esforç.

Espero que els hagi agradat la meva més sincera presentació i sigui una carta del que puc oferir. Pel que fa a la ubicació, em trobo a Barcelona ciutat. Puc desplaçar-me ,si és convenient, fora de la ciutat. També faig sessions en la modalitat on-line. Gràcies.

Salutacions,

Jordi.

Más información sobre el profesor

Profesor Verificado

El profesor tuvo una entrevista personal con un empleado de Busca Tu Profesor y confirmó su educación, experiencia y nivel de calificación.

Profesor - Jordi M.

Profesor Verificado

El profesor tuvo una entrevista personal con un empleado de Busca Tu Profesor y confirmó su educación, experiencia y nivel de calificación.

Jordi M.

Jordi M.

5comentarios: 20

12€/h

Lengua CastellanaCatalán

Educación: Barcelona

Experiencia: más de 3 años

Graduado en filología hispánica; serio, empático, pragmático y con personalidad. Graduado en lengua y literatura española en la facultad de filología y comunicación de la Universidad de Barcelona. Actualmente me estoy preparando para opositar como profesor de lengua, ya que mi vocación es ser maestro. Llevo años dando clases particulares, clases en academia e institutos (interin...

5comentarios: 20

12€/h

Contactar con el tutor

es gratis

Leer más

Otros anuncios de profesor